Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Tokyo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Tokyo Share Restaurantul Tokyo


Poate și pentru că ne aflăm în plin sezon estival, iar în această perioadă a anului tindem spre mâncăruri lejere, am decis să mă delectez cu preparate nipone. După cum probabil știți deja (mai ales dacă locuiți în zona Hașdeu), TOKIO este unul din cele mai cunoscute și apreciate restaurante japoneze din Cluj.

Situat pe strada Gheorghe Marinescu, TOKIO și-a câștigat de-a lungul anilor un bine meritat renume de cel mai bun restaurant japonez din Cluj, poate chiar din România. Așadar, ori de câte ori sunteți în căutarea unui loc aparte sau a unor preparate exotice, vă recomand să vă opriți la TOKIO și să gustați delicioasele Chasu-men (tăieței în supă cu carne de porc sau pui fiartă și ou fiert), Yaki-Bifun (tăieței din orez prăjit cu carne de pui și legume) sau Chicken Chahan (orez cu pui), Sushi & Beef Teriyaki, Shrimp Chahan sau Karaage (pui pane în stil japonez), mâncăruri plăcute la gust, potrivite atât pentru iubitorii bucătăriei japoneze, cât și pentru cei încă neinițiați.

Dacă ați avut deja un prim contact cu aromele și gusturile specifice bucătăriei japoneze, veți aprecia cu siguranță un Mix Sagami (pentru 2 persoane), care conține 22 bucățele de sushi din carne de somon, ton, bibab, caracatiță, crevete, anghilă,
icre de pește, omletă și salmon maki, sau meniul Sushi Boat cu supă și salată (16 bucăți de sushi, sashimi somon și Tempura legume).

Indiferent dacă sunteți mari iubitori de sushi sau doar urmează să gustați din preparatele nipone, la Tokyo
veți găsi întotdeauna cele mai interesante sortimente, precum Nigiri (Shake, Ika, Tako, Unagi), Gunkan, Hosomaki, Roll, Temaki, diferite variante de Sushi, Sashimi sau Teriyaki, servite alături de Yakisoba. Iar deserturile japoneze precum Sakura
Mochi sau Tempura Banane sunt o adevărată desfătare. Dacă cumva poftiți la sushi, dar nu prea aveți chef să ieșiți din casă, puteți comanda prin telefon preparatele favorite!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută