Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Caravana Cărții BookLand vă aşteaptă în Pitesti, în Piaţa Primăriei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana Cărții BookLand vă aşteaptă în Pitesti, în Piaţa Primăriei Share Caravana Cărții BookLand vă aşteaptă în Pitesti, în Piaţa Primăriei


Te-ai săturat de căldura de afară? Vino la Caravana cărţii BookLand din Piteşti şi răcoreşte-te cu o carte bună. Ia-ţi porţia de cultură! Ca să ai cu ce!

Caravana cărţii BookLand revine cu bucurie la Piteşti. BookLand îşi va instala tabăra joi, 18 iulie, în **Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti**, iar piteştenii sunt asteptați până duminică, 4 august, la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura! Momentele artistice și culturale nu vor lipsi.

*„Pentru municipiul Piteşti este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât, Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii, şi nu oriunde, ci chiar în Piaţa Primăriei Municipiului Piteşti Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”*a declarat domnul Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Piteşti.

**Ai cu ce te lăuda?** Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preturi de producător.

*“Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”*, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

*“Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”*, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte

**Despre BookLand**

Caravana BookLand
Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.

Libraria online www.book-land.ro

Pentru a pastra legatura continua cu clientii intalniti in Caravana, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clientii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odata creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiaza de un voucher de 5 lei, iar prima comanda in valoare de minim 50 lei se livreaza cu cost de transport zero.”

Le multumim pentru sustinere partenerilor media:

Piteşteanul.ro, Curierul zilei, Curier Tv, piteştionline.ro, 24 de minute, Ancheta, Argeşeanul, Evenimentul muscelean, Jurnalul de Argeş, Profit, Realitatea musceleană, Arges Tv, Argesnews, Arges Expres, Arges Fm, Argesul, Muntenia Fm, Muntenia Express, Observator Argesan, Pro Fm Pitesti, Pro Tv Pitesti, Radio Muntenia, Arges Popular Tv, Antena 1 Pitesti, Absolut Tv Arges, Alpha Tv Pitesti, Arges Tv, Tv Etalon,

Presa nationala:
Prima TV & MagicFM, Hyperliteratura.ro, realitatea.net, Eva.ro, National-magazin.ro, Ziare.com, NiNuzer.ro, Stirilazi.ro, Romaniapozitiva.ro, Copilul.ro, Renne.ro, Saptamana.com, Adevarul.ro, Ziarelive.ro, Edu-news.ro, Cefacemimi.ro, Visineu.ro, E-stireazilei.ro, Egophobia.ro, Ultima-ora.ro, Larevista.ro, mujer.ro, lyla.ro, 121.ro, 9am.ro, iqads.ro, tpu.ro, semnebune.ro, vreaubilet.ro , tree.ro, bebelu.ro, teenpress.ro, addox.ro, amelie.ro, feminis.ro, one.ro, ftr.ro, jurnallifestyle.ro, bookuria.info, ele.ro, walking-on-letters.blogspot.ro, calendarevenimente.ro, amdoar18ani.ro, instilulmeu.ro, business24.ro, serialreaders.com, stiriong.ro, ziare-pe-net.ro, pe scurt.ro, ultima-ora.ro, femeiastie.ro, ziarelive.ro, dacicool.ro, fabuloasa.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută