Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Creative Coffee @ Cluj Hub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Creative Coffee @ Cluj Hub Share Creative Coffee @ Cluj Hub


Cluj Hub împreună cu tăricenii de la Asociația Industrii Creative organizează o serie de întâlniri periodice, informale între cei care lucrează sau sunt pasionați de industriile creative—design, publicitate, software arts & crafts și nu numai.

Astfel, ClujHub ne propune să ne cunoaștem mai bine și după chip și numele mic, nu numai după portofoliu, să bem cafele împreună și să discutăm proiecte care să ne apropie, să dezbatem idei și să mutăm niște munți. Ne vom întâlni deci săptămâna aceasta, mai exact miercuri, 24 iulie, la ora 18.45, pentru a savura o cafea scurtă, concentrată și îndulcită cu câteva exemple de proiecte creative, prezentate de prietenii care cred în ele.

Tema întâlniri va fii Clujul Festivalurilor – oportunități de colaborare pentru creativi, unde îi vom cunoaște pe principalii organizatori de festivaluri din Cluj-Napoca: Cristian Hordila – Manager Transilvania International Film Festival, Sebastian Vaida – Coordonator Photo Romania Festival, Organizatorii Electric Castle, Jazz in the park, Comedy Cluj și Peninsula. Împreună cu ei vom dezbate culoarea pe care manifestările de acest gen, o aduc Clujului.

Poate brandingul Clujului să includă tot mai mult și o astfel de dimensiune? Vino să ne împrietenim, spunene cum îți place să-ți bei cafeaua, ce proiecte creative personale ai pornit și ce mai ai pe hârtie. Poate aici chiar vei întâlni partenerul creativ cu care să faci și mai multe proiecte, și mai extraordinare!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută