Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Participă la Festivalul Multicultural al verii din Băneasa Shopping City

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Participă la Festivalul Multicultural al verii din Băneasa Shopping City Share Participă la Festivalul Multicultural al verii din Băneasa Shopping City


Băneasa Shopping City devine în această vară locul cosmopolit în care cultura îți dă întâlnire timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle și delicii culinare specifice. Pentru a descoperi destinația perfectă de vacanță, nu trebuie să ratezi Festivalul Multicultural al sezonului în perioada 18 iulie-18 august.

Prima oprire este în Europa! În perioada 18 -21 iulie te salutăm în toate limbile bătrânului continent. Te invităm să admiri costumele tradiționale și să îți alegi un motiv etnic pe care să îl transformi în tatuajul tău semipermanent de vară. Acordurile de chitară se vor auzi pe coridoarele centrului comercial și poți chiar să dansezi pe ritmurile pasionale de flamenco.

În Băneasa Shopping City călătoria multiculturală continuă în urmatoarele patru weekend-uri în India, China, America de Sud și România, cu mai multe suprize pregătite special pentru aceste destinații.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută