Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Will Smith vine la Braşov Internaţional Film Festival & Market

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Will Smith vine la Braşov Internaţional Film Festival & Market Share Will Smith vine la Braşov Internaţional Film Festival & Market


[**Will Smith**](https://en.wikipedia.org/wiki/Will_Smith) a fost invitat să deschidă **Festivalul de film de la Braşov**, care va începe pe 1 august, iar organizatorii mai au puţin timp la dispoziţie pentru toate pregătirile. Actorul American Will Smith îşi va prezenta în cadrul festivalului o producţie mai veche, [**“Seven Pounds”**](http://www.imdb.com/title/tt0814314/).

**Filmul promovează cauza donării de organe**, tema principală a Braşov Internaţional Film Festival Market. Producţia redă povestea unui barbat ce trăieşte cu trauma că a ucis şapte oameni într-un accident rutier şi care concepe un plan ce va schimba viaţa a şapte necunoscuţi pentru a-si elibera conştiinţa.

*“Filmele care participă în festival sunt extraordinare şi de aceea ne aşteptăm ca ediţia din acest an să aibă ecou atât în ţară, cât şi în străinătate. Sunt nouă filme de lung metraj non-violente, deosebite, subtitrate în limba română. Acest festival este organizat la Braşov pentru că eu sunt braşoveancă, dar de 12 ani lucrez în SUA în industria filmului şi dorim să atragem aici comunitatea internaţională pentru a ajuta la crearea unei industrii de film transilvănene”*, a declarat Daria Trifu.

Filmele participante în competiţie sunt: ”Arbitrage Puterea/ Cel mai bun alibi”, 2012, SUA – Polonia – în rolurile principale Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, ”The Ages of Love/Cartea dragostei, 2011, Italia – cu Robert De Niro, Monica Bellucci, Riccardo Scamarcio, ”One Day/ O singură zi”, 2011, Marea Britanie – SUA, ”The Sorcerer and the White Snake/ Legenda şarpelui alb”, 2011, China – Hong Kong , ”Snowflake, the White Gorilla/ O aventură explozivă”, 2011, SUA, ”The Decoy Bride / Cine e mireasa?”, 2011, Marea Britanie, ”The Words/ Hoţul de cuvinte”, 2012, SUA, ”Captain Thunder/Căpitanul Trueno& Sfântul Graal”, 2011, Spania, ”I Don’t Know how She Does It/Oare cum o reuşi?”, 2011, SUA şi ”My Sister’s Keeper/Viaţă pentru sora mea”, 2009, SUA, film în afara competiţiei.

La cele două filme din afara competiţiei, considerate seri de gală, biletul de intrare costă 200 de lei în care este inclusă şi cina, iar la filmele din competiţie un bilet costă 45 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută