Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Rock, motoare și petreceri în weekend la Pecica

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rock, motoare și petreceri în weekend la Pecica Share Rock, motoare și petreceri în weekend la Pecica


Evenimentul aduce pentru iubitorii genului spectacole cu trupe din toată ţara, defilări ale motocicletelor pe cele mai importante străzi din oraş și multe alte surprize.

”Nu ne-a fost ușor să ajungem la cea de-a IX-a ediție a acestui festival – financiar vorbind – dar nu ne lăsăm. Ne bucurăm că, de fiecare dată, mii de iubitori ai rock-ului și motoarelor vin la Pecica să se distreze. Îi așteptăm pe doritori și în acest an la o serie de activități care, cu siguranță, le vor stârni interesul: tiroliană, perete de cățărat, muzică bună, mâncare și băutură”, a declarat Stanislav Ribovici, organizatorul Festivalului Motorock.

" "

Program

Vineri, 19 iulie, pe scenă vor urca formațiile My Hand in Chains (Târgu Mureş), Ataria (Zalău), Gothic (Petroşani), Blood and Pain (Arad) şi Kraft (Timişoara).

Sâmbătă (20 iulie) publicul are ocazia să îi vadă și să îi asculte pe Mike Godoroja & Blue Spirit, Pandora (Timişoara), Moby Dick (Ungaria), Apocalips (Timişoara) şi Jump Rock Band (Ungaria).

Potrivit cererii depuse de Asociaţia Sportivă West Motoreador, marşul motocicliştilor va avea loc sâmbătă, între orele 13 şi 14, pe traseul: Pădurice, strada 2, strada 3, strada 1, strada 3, cu plecare spre Arad şi retur pe strada 2.

O altă atracţie a celei de a doua zi de festival va fi demonstraţia de street fighter care se va ţine de la ora 14 în faţa Primăriei. Acrobaţiile pe motocicletă vor fi realizate de Gergely Sanyi din Ungaria, prezent la numeroase evenimente moto din Ungaria.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Pecica, al Centrului Cultural Judeţean, al Parcului Natural „Lunca Mureşului” şi al mai multor sponsori din Pecica şi Arad. Organizatorii dedică ediţia din acest an memoriei lui Halasi Andrei, tânărul motociclist pecican decedat luna trecută în urma unui accident de motocicletă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută