Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Apollo Summer Lounge: cea mai mare piscină privată din Iaşi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Apollo Summer Lounge: cea mai mare piscină privată din Iaşi Share Apollo Summer Lounge: cea mai mare piscină privată din Iaşi


Din luna Iulie, se deschide [**Apollo Summer Lounge**](https://www.facebook.com/ApolloSummerLounge), cea mai mare piscină privată din Iaşi. Aceasta devine pentru ieşeni destinaţia ideală de vară, departe de aglomeraţia urbană, unde, împreună cu familia şi prietenii, se pot bucura, din plin, de **Apă, Soare şi Răcoare**.

**Situată la ieşirea din Iaşi, spre Breazu** (DJ282 – la 800 metri după indicatorul de ieşire din Iaşi), locaţia reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulţi de 220mp şi o piscină specială pentru copii*, cu o suprafaţă de 100mp, în care micuţii voştrii se pot bălăci în voie.

De asemenea, sub tutela zeului soare, locaţia oferă la dispoziţia invitaţilor săi un mediu plăcut şi relaxant, prevăzut cu **180 de şezlonguri şi 40 de paturi de zi (cu o capacitate de 60 de locuri de parcare)**, unde vă puteţi bucura, fără griji, de soarele verii. Iar dacă soarele devine prea dogoritor pentru iubitorii lui Apollo, acesta vă oferă un suflu de răcoare, printr-o varietate de **băuturi exotice**, de la limonade, freshuri, cocktailuri şi alte elixiruri care vă vor menţine revigorat toată ziua.

Toate acestea, doar în locaţia care deţine echilibrul perfect de Apă, Soare şi Răcoare!

**Rezervări şi informaţii**: 0744 276 556 (0744 apollo)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută