Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ce să faci când viața te pleznește frontal

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce să faci când viața te pleznește frontal Share Ce să faci când viața te pleznește frontal


Simplu: să zâmbești! Știu, nu-i tocmai ușor, dar sunt situații în care pur și simplu nu merită să faci ulcer, să te consumi și să te enervezi. Iar asta o spun eu, probabil cea mai colerică și impulsivă ființă de pe fața Pământului.

Niște români foarte inventivi au tradus expresia americană *“Shit happens”*, iar rezultatul este *“Pățăști”*! Așadar dragii mei, dacă nu v-ați luat BAC-ul, dacă mai aveți restanțe, dacă nu ați intrat în licență sau dacă ați avut probleme în susținerea lucrării de disertație, dacă nu aveți bani de chirie, de țigări (nasol, nasol!), dacă v-ați certat cu părinții, dacă v-a părăsit iubitul/iubita sau și mai rău, v-a înșelat, nu prea puteți face mare lucru.

Sigur, bocind cu lacrimi de crocodil în fiecare noapte, îmbibând perna cu diverse fluide, rezolvați măcar ceva: vă descărcați. Dar abordarea inteligentă în a soluționa problema este fără îndoială un zâmbet ștrengăresc: *“Așa, și?”*. Veți mai suferi o vreme, peste vară veți învăța mai mult pentru a vă lua examenele, BAC, licență, disertație – toate se pot da și la anu’, nicio iubită/niciun iubit nu e de neînlocuit, de fumat vă puteți lăsa destul de ușor, banii vin și pleacă, chiria o dregeți cumva, iar pe părinți nu puteți fi supărați la infinit.

În acest fel vă veți scuti măcar buzunarul de medicamente antidepresive, de ședințe la psiholog sau de internări la urgență pe motiv de ulcer gastric. Și nu uitați, vara totul se rezolvă mai ușor. Vara aveți dreptul să nu faceți nimic, să hoinăriți, să vă plimbați la festivaluri (se poate, chiar și cu bani puțini), să cunoașteți oameni noi, pe scurt să fiți chill. Ah da, și să zâmbiți

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută