Asta ca să nu mai spun de bunătățile specifice anotimpului rece pe care le puteți gusta la Bistro Viena. Dar, pentru că ne aflăm în plină vară, trebuie să vă spun că niciodată nu mă pot decide pe care din cele două terase vreau să îmi savurez cafeaua și prânzul: ador terasa la stradă, unde pot să lenevesc la soare sau sub o umbreluță, unde pot privi în tihnă trecătorii grăbiți.
Dar la fel de mult îmi place intimitatea terasei interioare, decorul absolut unic și verdeața care mă înconjoară. Și pentru că tot vorbim de un restaurant cu specific austriac, evident că vă recomand să gustați specialitățile de cârnați vienezi și desigur șnitelul de porc, pui sau curcan sau costițele marinate servite împreună cu cartofi picanți, porumb fiert, salată de varză și pâine prăjită. Variante light există și pentru cei care nu sunt fanii unei bucătării bazate pe carne, salatele (cea cu crochete cu brânză proaspătă e preferata mea), supele și deserturile sunt delicii care trebuie măcar o dată încercate!