Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bistro Viena

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bistro Viena Share Bistro Viena


Vă povesteam în urmă cu câteva luni, cred că prin iarnă se întâmpla asta, despre cât de mult îmi place la Bistro Viena. Cred că acest local din Cluj este atât de pitoresc și din cauza versatilității extraordinare: iarna, ai impresia că te afli într-un mic sătuc vienez, unde, tocmai începe târgul de Crăciun.

Asta ca să nu mai spun de bunătățile specifice anotimpului rece pe care le puteți gusta la Bistro Viena. Dar, pentru că ne aflăm în plină vară, trebuie să vă spun că niciodată nu mă pot decide pe care din cele două terase vreau să îmi savurez cafeaua și prânzul: ador terasa la stradă, unde pot să lenevesc la soare sau sub o umbreluță, unde pot privi în tihnă trecătorii grăbiți.

Dar la fel de mult îmi place intimitatea terasei interioare, decorul absolut unic și verdeața care mă înconjoară. Și pentru că tot vorbim de un restaurant cu specific austriac, evident că vă recomand să gustați specialitățile de cârnați vienezi și desigur șnitelul de porc, pui sau curcan sau costițele marinate servite împreună cu cartofi picanți, porumb fiert, salată de varză și pâine prăjită. Variante light există și pentru cei care nu sunt fanii unei bucătării bazate pe carne, salatele (cea cu crochete cu brânză proaspătă e preferata mea), supele și deserturile sunt delicii care trebuie măcar o dată încercate!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută