Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

André Rieu în concert la Maastricht

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii André Rieu în concert la Maastricht Share André Rieu în concert la Maastricht


Cunoscut în mod afectuos ca fiind “Regele Valsului”, [**André Rieu**](http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Rieu) susţine în fiecare an o suită de concerte în minunatul său oraş natal Maastricht, Olanda.

Concertele se ţin în faţa a mii de fani deai săi, în prea-frumosul **ambient medieval al pieţei centrale Vrijthof din Maastricht**. Ca întotdeauna, André este acompaniat de către faimoasa lui orchestră Johann Strauss, Sopranele sale, Tenorii cât şi o serie de invitaţi deosebit de speciali. Seria de concerte susţinute de André Rieu la Maastricht sunt cunoscute ca fiind cele mai populare concerte ale anului, unde sosesc cei mai infocaţi fani ai săi, veniţi din toate colţurile lumii, spre a lua parte nemijlocit la acest eveniment.

Caracterul special şi unic al acestor concerte e dat şi de **atmosfera efervescentă** din piaţa centrală Vrijthof a oraşului, atmosferă întreţinută de mulţimi de oameni aflaţi la terasele restaurantelor aşezate de jur-împrejurul pieţei. Concertul din 2013 se anunţă a fi **cel mai grandios concert proiectat vreodată în cinematografe**.

Ca de fiecare dată, transmisia o va avea ca şi gazdă pe **Charlotte Hawkins, moderatoare a CinemaLive**. Charlotte va asigura prologul concertului, iar la sfârşitul spectacolului îi va lua un interviu lui André Rieu, interviu menit în exclusivitate audienţei din cinematografe.

**Sâmbătă 13 iulie, ora 21:00, la cinema “Florin Piersic”**, Cluj-Napoca. Biletele au preţul de 40 lei, putând fi cumpărate la casieria cinematografului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută