Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bastion Baroc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bastion Baroc Share Bastion Baroc


Fie soare, fie ploaie, in iulie este timpul pentru **Bastion Baroc**. La Bastionul Ţesătorilor continuă evenimentele culturale din acestă vară.

Ritmurile lui Vivaldi şi commedia dell’ arte te ademenesc din nou. **“Vivaldissimo”**, concertul de muzică barocă de vineri, 19 iulie, de la 21:00, va fi interpretat de orchestra de BAROCkeri: Ioana Turcu, Mihail Ghiga, Mihai Boboiescu, Mircea Ionescu. Scopul acestei orchestre este de a orienta tineri muzicieni – cu precădere cursanți postuniversitari – spre acest domeniu, oferind publicului o abordare proaspătă, spectaculoasă, lipsită de pedanterie, care porneşte totuşi de la o cercetare riguroasă şi filologică.

Sâmbătă, 20 iulie, **„Insula sclavilor”**, de Pierre L. Marivaux, îi va aduce pe scenă pe Marian Simion, Masimiliano Nughet, Iulia Nistor, Oana Spătaru, Dan Bălăşoiu, Cătalina Moise, Ioana Fărcăşanu, Bogdan Dita. Cele 90 minute de jocul actoricesc conțin
elemente de commedia dell’arte. Nu uita de balul Baroc (Coffee, Sweets & Architecture, de la 18:00 la 21:00), care continuă să farmece invitaţii, iar sâmbătă dimineaţa, copiii pot să-l întâlnească pe Păcală, la Grădiniţa Barocă (de la 9:00 la 12:00).

Evenimente organizate de Centrul Cultural Reduta, Cafeteca şi Consiliul Judeţean Braşov.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută