Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Muzicieni americani în concert la Biserica Neagră

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muzicieni americani în concert la Biserica Neagră Share Muzicieni americani în concert la Biserica Neagră


Biserica Neagră va fi din nou gazda unui concert vocal-instrumental susținut de musafiri de peste ocean. Corul Golden Gate și Corul de Clopote din San Francisco (SUA), alături de organista Reiko Oda Lane și sub conducerea dirijorului Mark Sumner, vor concerta miercuri, 10 iulie, de la ora 18:00, pentru publicul brașovean.

Cei prezenți în Biserica Neagră vor avea ocazia de a asculta un program ce va îmbina muzica de orgă cu lucrări corale din repertoriul internațional și aranjamente pentru cor de clopote.

" "

Concertul de la Brașov este penultimul din turneul pe care corurile The Golden Gate Chorale și Bell Choir din San Francisco îl desfășoară alături de organista Reiko Oda Lane în Europa. În cadrul acestuia muzicienii americani au cântat la Viena și Budapesta, turneul urmând a se încheia vineri la Cluj-Napoca.

Biletul de intrare costă 8 lei şi poate fi procurat în săptămâna concertului sau începând cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută