Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Să avem spor(t) în toate !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Să avem spor(t) în toate ! Share Să avem spor(t) în toate !


BAC. Sesiune. Admiteri la facultate pentru unii, plecat în ţări străine pentru alţii.Un iulie torid şi încărcat pentru adolescentul gălăţean. Da’ las’ că nu îl compătimesc. Cineva mai trebuie să şi înveţe în ţara asta că de muncit auzit-am că muncim…nu glumă. Un studiu recent arăta că suntem fruntaşi la orele petrecute la birou. I-auzi domle’!?!?

Da, dar tu nu ştii vorba aia: românul zice: mă duc la muncă, pe când străinul zice: mă duc să muncesc… După atâta muncă şi învăţătură ce poate face studentul sau viitorul nostru student gălăţean pentru a-şi mai limpezi gândurile? Eii, el poate face ce-o vrea şi poate petrece cum vrea, că nu-s eu în măsură să-l judec, dar să nu uite să mai practice şi niţel sport din când în când.

Fie că face serii de două flotări printre serii de 8 beri, fie că aleargă de la un bar la altul, fie că se hotărăşte să îşi etaleze cunoştinţele în box într-o seară în club, fie că se antrenează pentru un maraton al degustărilor culinare , trebuie să îi apreciem şi încurajăm efortul. Dar cine ştie poate sunt şi împătimiţi ai sportului care vor să participe în competiţii sportive în urbea noastră. Ehee…ce visezi tu bătrâne??

Vrei sport, vrei adrenalină, vrei spirit de competiţie?? Atunci ia-ţi mata băgăjelul şi caută în alte părţi că pe meleagurile gălăţene a discuta despre investiţia banilor în susţinerea evenimentelor sportive este un subiect desuet. Greşesc? Ha!! Iertată să-mi fie atunci curiozitatea, dar vreau să îmi fie enumerate 10 evenimente sportive de amploare în oraşul nostru… Apropo, succes la BAC!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută