Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Lansarea volumului „(R)umori”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansarea volumului „(R)umori” Share Lansarea volumului „(R)umori”


La Cafenea & Ceainărie „Sakura” (Suceava, str. Cireşoaia, nr. 1) a avut loc marţi, 2 iulie, lansarea volumului „(R)umori”, semnat de dr. Răzvan Constantinescu, medic primar gastroenterologie şi medicină internă, şef de lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa” Iaşi.

O carte, aşa cum mărturiseşte autorul, care a constituit „o surpriză” pe care i-a făcut-o o prietenă din Germania, care a adunat postările şi comentariile de pe Facebook, precum şi o serie de articole şi interviuri ale dr. Răzvan Constantinescu şi le-a trimis scriitorului şi publicistului prof. univ. Liviu Antonesei, care a selectat şi a grupat materialele, întocmind această carte pe care a şi prefaţat-o. Cartea, despre care autorul spune că este un „reality-show livresc retrospectiv inedit”, a fost prezentată de invitatul evenimentului, scriitorul ieşean Liviu Antonesei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută