Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

IBM dă startul carierei tale!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii IBM dă startul carierei tale! Share IBM dă startul carierei tale!


Open Doors este numele noului proiect, marca Inspire, în cadrul căruia IBM vine în sprijinul pasionaților de IT gata să își înceapă cariera.

Vino în data de 25 iulie 2013 pentru a-i cunoaște pe reprezentanții companiei, implică-te activ în prezentarea pe care o vor susține și arată-ți potențialul pentru **internship-urile disponibile la IBM Delivery Center Brașov**.

Vei avea posibilitatea de a află ce presupune o carieră în cadrul companiei **IBM**, care sunt posibiltatile de dezvoltare și instrumentele de învățare, iar pentru a menține prezentarea într-un ritm antrenant, vei participă la câteva exerciții practice care îți vor dezvoltă abilități precum **muncă în echipă, creativitatea și comunicarea**.

Dacă ai cunoștințe tehnice și vorbești limbă germană la nivel mediu sau avansat, înscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/open-doors-ibm/ și nu rată ocazia de a interacționa cu viitorii tăi angajatori și de a cunoaște mediul de lucru al unei companii de renume la nivel internațional.

**Internship-urile oferite sunt pe o perioadă de 3 luni, cu contract de muncă determinat, full-time, remunerate și cu posibilitatea de angajare**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută