Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Hotel Zimbru te poftește la petrecere!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hotel Zimbru te poftește la petrecere! Share Hotel Zimbru te poftește la petrecere!


Vara este anotimpul petrecerilor, iar asta nu mai este o noutate pentru nimeni. Toată lumea își dorește decorul perfect, bucate alese, servicii impecabile, totul la un tarif pe gustul sărbătoritului (sau sărbătoriților, desigur). În această perioadă a anului, are loc un soi de maraton al nunților.

De vineri până duminică, orașul geme de evenimente dintre cele mai festive și tot mai mulți tineri sărbătoresc DA-ul hotărât. Pentru ca petrecerea ta să fie reușită, are nevoie în primul rând de o locație pe măsura importanței evenimentului. Arhitectura sălii, tipul mobilierului sau mâncarea preparată după cele mai înalte standarde, sunt doar câteva detalii pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi locul unde vrei să îți organizezi nunta.

Echipa de la Hotel Zimbru vine în ajutorul tău și îți oferă serviciile unui wedding planner incluse în tariful meniului. Mai mult, tinerii însurăței se pot bucura de intimitatea camerei matrimoniale fără nici un cost suplimentar.

În funcție de câți prieteni îți dorești aproape, poți opta între Salonul Imperial (cu o capacitate de 80 locuri) sau Salonul Clasic (cu o capacitate de 120 locuri și terasă în aer liber). Pentru a-ți face o imagine cât mai exactă asupra serviciilor oferite de Hotel Zimbru, te poftim să le faci o vizită pe Bulevardul Chimiei, nr. 2, vis a vis de Iulius Mall.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută