Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul concurs pentru tineret „Fălticeni-Folk”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul concurs pentru tineret „Fălticeni-Folk” Share Festivalul concurs pentru tineret „Fălticeni-Folk”


Centrul Cultural „Grigore Vasiliu- Birlic” din Fălticeni organizează în perioada 5-7 iulie, a doua ediţie a Festivalului-concurs pentru tineret „Fălticeni-folk”. Manifestarea va începe vineri, la ora 18.00, cu premiera spectacolelor trupei de teatru „Birlic”, „Poveşti de dragoste” şi „Karagiale reloaded”, în regia lui Gheorghe Balint.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 17, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” solişti şi trupe folk vor concura pentru un loc pe podium la „Fălticenifolk”, premiile oferite de organizatori având o valoare totală de peste 5.000 de lei.

Printre invitaţii ediţiei din acest an se numără Daniela Bejenariu (Marele Premiu, Ediţia I), Cezar Popescu (Premiul I), Trupa „Open de Dor” (Premiul II), Trupa “Icarus” (Premiul III), Ştefania Iacob, Cosmin Vaman, Adrian Bezna, Puiu Creţu, Vasile Mardare, Ovidiu Mihăilescu şi Maria Gheorghiu.

Intrarea la spectacole este liberă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută