Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bike for Maria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bike for Maria Share Bike for Maria


**Asociaţia Deschide Inima** împreună cu **Salvamont Bucovina şi Natura Pro Rarău** organizează **sâmbătă 6 iulie 2013 concursul caritabil de ciclism Bike for Maria** – ale cărui fonduri vor fi destinate unei fetiţe în vârstă de 4 ani diagnosticată cu epilepsie. Evenimentul va avea loc în oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava şi va fi destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 – 16 ani.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail deschide@deschideinima.ro dar şi în ziua concursului, între orele 09.30 si 10.30. Startul se va da la ora 11:00 din parcul Olga Kobylianska vizavi de Asociaţia Umanitară FAM. Taxa de înscriere este de 30 lei – sumă ce va fi donată în scop caritabil. Un alt scop al campaniei îl vizează responsabilizarea copiilor faţă de cazurile sociale şi încurajarea acestora pentru voluntariat.

Accesul în competiţie se va face în baza declaraţiei pe propria răspundere semnată de părintele sau tutorele copilului. De asemenea, copiii participanti la categoriile 8-10 ani/11-13 ani pot fi însoţiţi de un părinte/tutore legal pe tot parcursul traseului, prioritari fiind concurenţii. Concursul se desfăşoară pe o distanţă de 15 km pe traseul: Gura Humorului – Vărvata – Stanişte. Finish line la baza dealului Albu. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii surpriză, iar participanţii cu diplome şi îngheţată de la Betty Ice. De asemenea, la finish line va exista un punct colector destinat celor care vor să o ajute pe Maria.

– Când: sâmbătă 6 iulie
Traseul parcurs de biciclişti:15 km
3 categorii: Copii 8 – 10 ani – 5 km, Copii 11 – 13 ani, Copii 14 – 16 ani

– Unde: Gura Humorului
Ora: 11.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută