Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

André Rieu la cinema „3D Cafe” din Shopping City Suceava

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii André Rieu la cinema „3D Cafe” din Shopping City Suceava Share André Rieu la cinema „3D Cafe” din Shopping City Suceava


Un eveniment cultural de excepţie va avea loc **sâmbătă 13 iulie, ora 21:00, la cinema „3D Cafe” din Shopping City, Suceava**. Este vorba despre retransmiterea unui magnific spectacol marca Andre Rieu. Cunoscut în mod afectuos ca fiind **„Regele Valsului”**, André Rieu susţine în fiecare an o suită de concerte în oraşul natal Maastricht, Olanda.

**Concertele se ţin în faţa a mii de fani** de-ai săi, în preafrumosul ambient medieval al pieţei centrale Vrijthof din Maastricht. Ca întotdeauna, André este acompaniat de către faimoasa lui orchestră Johann Strauss, Sopranele sale, Tenorii cât şi o serie de invitaţi deosebit de speciali.

Seria de concerte susţinute de **André Rieu la Maastricht** sunt cunoscute ca fiind cele mai populare concerte ale anului, unde sosesc cei mai înfocaţi fani ai săi, veniţi din toate colţurile lumii, spre a lua parte nemijlocit la acest eveniment. Caracterul special şi unic al acestor concerte e dat şi de atmosfera efervescentă din piaţa centrală Vrijthof a oraşului, atmosferă întreţinută de mulţimi de oameni aflaţi la terasele restaurantelor aşezate de jur-împrejurul pieţei, clienţi care iau parte cu toţii la acest eveniment magnific.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută