Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2013
Arhiva Zile si Nopti

Proiecte de casă la cel mai înalt standard

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Proiecte de casă la cel mai înalt standard Share Proiecte de casă la cel mai înalt standard


Magazinul de proiecte este ceea se numeste o companie cu o experienta de 10 ani in domeniul proiectarii de locuinte. Conceptul este realizat pentru a se indrepta catre cei care isi doresc un proiect de locuinta realizat profesionist, insa care dispun de un buget limitat.

Magazinul de proiecte inseamna o echipa specializata in domeniul proiectarii de arhitectura, urbanism, inginerie structurala si instalatii termice, sanitare, electrice si de climatizare, portofoliul actual al companiei cuprinzand peste 200 de [**proiecte de casa**] (http://www.magazinuldeproiecte.ro/tag/proiect-de-casa/ ), locuinte colective, pensiuni, hoteluri si hale industriale.

Colectivul care se ocupa de proiectare s-a specializat in elaborarea oricarui tip de proiect si [**modele de casa**] (http://www.magazinuldeproiecte.ro/ ), cu grade de complexitate diferite si pentru functiuni sau suprafete diferite. Acest lucru se datoreaza, in special, experientei vaste avute pana in prezent. In plus, in colaborare cu specialisti cu exerienta de peste 40 de ani in domeniul constructiilor, echipa Magazinuldeproiecte.ro realizeaza expertize tehnice si verificarea proiectelor conform legilor in vigoare privind calitatea in constructii.

Datorita extinderii portofoliului si a proiectelor executate cu succes, Magazinul de proiecte si-a raspandit activitatea de proiectare si in alte orase precum Brasov, Constanta, Iasi, Bacau, Constanta, Oradea, Timisoara, activitatea de executie ramanand insa in Bucuresti.

Pentru detalii si contact accesati pagina web a companiei, www,magazinuldeproiecte.ro

Powered by [Seo Monitor] (https://twitter.com/seomonitor‎)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută