Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Incubator107 Braşov îşi face valiza pentru vacanţă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Incubator107 Braşov îşi face valiza pentru vacanţă! Share Incubator107 Braşov îşi face valiza pentru vacanţă!


**Sâmbăta aceasta, prietenii incubator107 Braşov** îşi fac bagajul cu amintiri, poze şi gânduri din călătorii şi vacanţe, iar începând cu ora 17:00 încep să le împărtăşească cu ceilalţi la **Nocturna din Valiză**. Acest eveniment va avea loc la **Centrul de Voluntariat Braşov** (str. Suişul Castelului, nr. 1-3).

De data aceasta, atelierele din cadrul Nocturnei din Valiză, ne duc cu gândul către vacanţă, soare şi libertate: **Atelier de Arta bio tatuajului (cu henna) cu Vimala, Atelier de coroniţe înmiresmate cu Adela Curcan, Atelier din cărţi poştale şi colaje extraordinare cu Papergirl Braşov şi SkirtBike Braşov şi Atelier de „LEGO – build it your way”**

Pe lângă acestea, vor fi o serie de momente cu poveşti din călătorii din zone mai puţin cunoscute, dar şi sfaturi pentru drumeţii ieftine şi inedite, sailing, toate acestea cu: **Mircea Samoilă, Ioan Mureşan, Bogdan Dăscălescu şi Marian Tiță**.

Şi la această **Nocturnă**, vom avea o serie de pauze de joacă, precum **Colţul de Board games de vacanţă**, Networking călător, Momentul de slack line, dar şi timp de învăţare şi descoperire a frumuseţii Braşovului, pe timp de noapte, cu Eugen Moga. Momentele muzicale sunt asigurate de **DJ Wizz** și de **Dana Şerban**, o tânără talentată, care ne va cânta muzică franțuzească, dar şi de chitarişti – prieteni ai incubator107 Braşov.

Te aşteptăm să participi la eveniment cu valiza de amintiri, poze şi poveşti din călătorii, dar şi cu merinde pentru picnicul incubatoricesc (poate chiar bunătăţi specifice unei anumite ţări vizitate) şi cei 10 RON – biletul de validare al călătoriei **Nocturna din Valiză!**

În final, ne pregătim valiza pentru călătoria spre **Vama Veche** şi ne încărcăm cu energie şi entuziasm pentru a realiza ateliere interactive la mare. Acest lucru este posibil numai cu ajutorul tău! Intră pe platforma www.potsieu.ro, află cum poți susţine incubator107 să ajungă la mare şi ce îţi vom oferi, în urma donaţiei făcute!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută