Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Alessia are emisiune la radio

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alessia are emisiune la radio Share Alessia are emisiune la radio


Cântăreaţa Alessia debutează într-o nouă emisiune radio la HFM! Din 8 iulie, Alessia va fi la microfonul postului de radio bucureștean HFM de luni până joi, de la ora 16.00.

Cunoscută pentru hiturile “Boro Na Sou Po” sau pentru Find Me (Ale, Ale)”, Alessia debutează în FM cu o emisiune zilnică de divertisment.

" "

”N-am găsit încă un nume pentru emisiune, spune artista, așa că mi-am rugat fanii pe Facebook să mă ajute cu idei. Subiectele pe care le voi aborda le vom găsi tot împreună – vreau sa fiu liberă să aleg să pot vorbi despre orice. Pe primul loc în lista mea, relațiile interumane și dragostea, mai exact dificultăți în comunicarea și consolidarea unei relații de lungă durată. Vreau să luam partea plină a paharului și să fim pozitivi, dar să nu uităm ca există și subiecte care ne afecteaza. Îmi propun să nu ne ferim de ele”, mai spune Alessia, care azi a donat sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru și își așteaptă luni fanii să facă același lucru, la Institul de Hematologie din București.

Radio HFM, postul pentru tineret al Universității Spiru Haret, acum format CHR, se recepționează în București sau online, pe www.h-fm.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută