Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Litera vă invită la lansarea Disney Audiobook

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Litera vă invită la lansarea Disney Audiobook Share Litera vă invită la lansarea Disney Audiobook


**Duminică, 23 iunie**, începând cu ora 12:00, **Litera și Promenada Mall Braila** vă invită la lansarea **Disney Audiobook**, o colecție de povești clasice însoțite de CD audio în lectura Stelei Popescu. Evenimentul va avea loc la Bookstop-ul Litera din Promenada Mall Brăila.

La eveniment invitat de onoare va fi doamna **Stela Popescu**, care a dat glas minunatelor personaje!

Evenimentul va fi interactiv, astfel încât copiii sunt invitați să se joace, să participe la concursuri, să asculte un fragment din minunatele povești Disney în lectura Stelei Popescu, să primească autografe. Îi invităm, așadar, la joc, pe copii, părinți și bunici, dar și pe toți cei care își doresc să intre, pentru câteva ore numai, în minunata lume a copilăriei!

Seria de 24 de povești clasice **Disney cu CD** este o colecție senzațională, lansată în premieră în România, volumele bazându-se pe cele mai frumoase și apreciate filme Disney, dar și pe poveștile moderne, create de studiourile de animație Pixar.

Copiii pot de acum înainte să urmărească ilustrațiile superbe în timp ce ascultă poveștile clasice relatate de vocea inconfundabilă a marii actrițe Stela Popescu. Printre poveștile din serie amintim: Albă-ca-Zăpada, Cenușăreasa, Cartea Junglei, Regele Leu, Peter Pan, Mica Sirenă, 101 Dalmațieni, Alice în Țara Minunilor, Bambi și multe alte titluri.

* * *

*Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase.*

*O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.*

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută