Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Prețul corect – un experiment teatral interactiv

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prețul corect – un experiment teatral interactiv Share Prețul corect – un experiment teatral interactiv


Publicul este invitat să participe la un experiment teatral la Teatrul Odeon în care se încearcă să se determine care este prețul corect pentru o ființă umană.

Rezultatul acestui atelier face parte din pregătirea spectacolului Prețul corect de Andreea Vălean care va avea premiera în stagiunea 2014 – 2015. Este “totul de vânzare”? Ce “vindem” și „cumpărăm” unul de la celălalt, în fiecare zi? Te-ai întrebat vreodată cât valorezi în momentul de față? Cât ai valorat la un moment dat în trecut?

Au relațiile un preț? Sau numai bunurileobținute sau moștenite? Se poate pune un preț pe genealogie, etnie, religie, istorie, așezare geopolitică? Cum se schimbă acest preț? În ce situații am fi dispuși să ne vindem sau să ne cumpărăm aproapele? Ne vindem sau nu ne vindem țara, orfanii, talentul?

Andreea Vălean este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi din România. Piesa „Eu, când vreau să fluier, fluier” a fost montată în mai multe teatre din ţară.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută