Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

La Redoute – Magazin cu farmec franţuzesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Redoute – Magazin cu farmec franţuzesc Share La Redoute – Magazin cu farmec franţuzesc


Exista prototipuri si slogane *fashion*, exista trenduri si exista un titlu, poate cel mai uzitat de revistele de moda si anume `Ce se poarta sezonul asta`.

Este evident ca de multe ori tendintele au creat curente mari in moda, care au marcat generatii si care au fost atat de puternice, incat au revenit, sub umbrela termenului `retro`, insa ceea ce incercam sa dezvoltam prin magazinul La Redoute este exact imaginea femeii care se simte bine in pielea ei, care tine cont de derapajele si valurile modei, insa le adapteaza in functie de bunul plac.

La Redoute incurajeaza femeia care se simte bine in [**rochii**] (http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei/rochii-27) vaporoase seara in parc, femeia care nu se sfieste de la o tinuta sport atunci cand vrea lejeritate, femeia pentru care eleganta intr-o tinuta de seara este un scenariu absolut normal din cand in cand, femeia pentru care o pereche de[ **sandale fara toc**] (http://www.laredoute.ro/incaltaminte-accesorii/sandale-papuci-femei-495) o poate face increzatoare si femeia care se gandeste si sa-si surprinda cu haine si accesorii si restul familiei ei sau sa improspateze decorul caminului cu obiecte home-deco.

Femeia cameleonica, puternica, gata sa infrunte noi provocari, sa-si permita sa se alinte, sa fie si visatoare si sa inteleaga si micile necesitati.

Acestor femei se adreseaza magazinul La Redoute si isi doreste sa va regasiti cat mai multe in cateva dintre aceste directii.
**Despre La Redoute**
La Redoute este un magazin online, ajuns pe piata din Romania din tara modei, Franta. De la La Redoute, poti achizitiona haine pentru tine, pentru iubitul tau, pentru copii, cat si articole de home-deco si haine sport.

Daca vrei sa te bucuri de catalogul La Redoute si sa afli cat mai multe detalii despre produsele lor, acceseaza site-ul www.laredoute.ro

Powered by [Seo Monitor](http://www.manager.ro/articole/ultima-ora/totul-despre-seo-monitor-app-prima-aplicatie-de-seo-pentru-manageri-31817.html)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută