Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cafeneaua artistică ArtHouse Central

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cafeneaua artistică ArtHouse Central Share Cafeneaua artistică ArtHouse Central


[**ArtHouse Central**](http://arthousecentral.ro/) aduce un nou stil de cafenea în Iaşi, unic în România. Aici poți savura o cafea sau un cocktail într-o atmosferă artistică a unui spaţiu inconfundabil cu o privelişte minunată şi picturi special realizate pentru a exprima ceea ce reprezintă acest loc.

Iaşul se vede altfel de la etajul 6 al Moldova Mall, terasa oferă un peisaj rar întâlnit de ieşeni. În plus, **arta se îmbină** cu **distracţia**, iar petrecerile, spectacolele şi expoziţiile merg perfect cu cafeaua sau cocktailul preferat admirând un apus de soare.

Deschis de la ora 9.00 şi până noaptea târziu, [ArtHouse Central](http://arthousecentral.ro/) oferă tuturor şansa să intre într-o atmosferă unică– o cafenea artistică care îmbină filmele, cu expoziții de artă, de fotografie, cu teatru neconvențional și concerte live.

Conceptul de cafenea urbană păstrează tot ceea ce reprezintă un spaţiu contemporan, unde orice pasionat de neconvențional se va simți ca acasă. La ArtHouse Central poţi să vii la **teatru, film, concerte de jazz, party-uri electro sau concerte rock**, pentru că tot ceea ce înseamnă alternativ vei găsi aici.

ArtHouse Central s-a deschis pe 31 mai în Moldova Mall, etaj 6. Testat şi apreciat de Zile şi Nopţi!
Trebuie doar să vii şi tu!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută