Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2013
Arhiva Zile si Nopti

Alege Restaurantul Bavaria pentru o petrecere de neuitat!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alege Restaurantul Bavaria pentru o petrecere de neuitat! Share Alege Restaurantul Bavaria pentru o petrecere de neuitat!


Restaurantul Bavaria te întâmpină cu un ambient placut, servicii impecabile, prețuri atractive și cele mai gustoase preparate din oraș.

Chiar și pentru câteva ore, o ședere la Restaurantul Bavaria, într-o atmosferă liniștită și placută are darul de a transforma un vizitator grăbit într-un un om care își regăsește liniștea și placerea de a savura preparate îmbietoare pregătite ca la mama acasă. Indiferent dacă iei masa singur sau în compania celor dragi, îți garantăm plăcerea gustului.

În prezent, Restaurantul-pizzeriepub Bavaria asigură oaspeților săi o ambianță familială, potrivită unei mese în orice moment al zilei. Locația pune la dispoziție mai multe săli, fiecare cu specificul său. Salonul restaurant, dispune de 30 de locuri pentru fumători și 30 de locuri pentru nefumători; Pubul/pizzerie, dispune de 80 de locuri pentru fumători; un loc ideal pentru evenimente private, cununii civile, nunți, cumătrii, petreceri aniversare, evenimente de firmă, petreceri de copii, etc., la prețuri
atractive .

Calitatea și bunul gust al produselor sunt asigurate și garantate de către bucătarii, pizerii și ajutoarele de bucătari ai restaurantului Bavaria. Împreună cu barmanii și ospătarii, aceștia vă vor întampina mereu cu zâmbetul pe buze și vor asigura reușita evenimentului dumneavoastră.

Pe lângă serviciile oferite în cadrul unității, Restaurantul Bavaria organizează și activități de catering și livrări la domiciliu. Puteți comanda orice din meniul nostru sau meniul zilei. Comanda minimă este de 45 lei, iar durata de livrare este de minim 45 min .

Pentru mai multe detalii accesați www.bavariaiasi.ro și www.facebook. RestaurantBavaria sau sunați la numărul 0752 119 922

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută