Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane Share Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane


Concertul extraordinar Taxi ce va avea loc în data de 6 iunie la Arenele Romane din București va fi deschis de Compania de Artiști ”Dorian’s Art”.

Dana Dorian a acceptat invitația trupei Taxi de a pregăti un program special pentru acest eveniment, împreună cu elevii săi, cărora le predă folosind adesea piesele Taxi, „un examen pe care puţini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar și de profesioniști” – după cum declara mult iubita profesoară.

Pentru concertul din 6 iunie Dana Dorian și-a selectat elevii care au participat la „Vocea României”, având rezultate foarte bune. Așadar, seara va fi deschisă cu melodii interpretate de Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vladan.

Programul va începe puţin după ora 20, aşa că spectatorii sunt rugați să vină din timp la spectacol. Biletele sunt disponibile prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Cărtureşti, la Call Center 1951 şi pe www.eventim.ro).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută