Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

The Heavy pentru prima dată în România, la B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Heavy pentru prima dată în România, la B’ESTFEST Summer Camp 2013! Share The Heavy pentru prima dată în România, la B’ESTFEST Summer Camp 2013!


B’ESTFEST Summer Camp aduce fanilor un nou nume în premieră în România – The Heavy! Ediția din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

The Heavy a luat naștere in 2007 și până în prezent are la activ trei albume lansate, piesele trupei reuşind să se claseze pe primele locuri în topuri şi să strângă milioane de vizualizări pe YouTube. How You Like Me Now, Short Change Hero, What Makes a Good Man sunt doar câteva dintre single-urile The Heavy pe care publicul român va avea ocazia să le asculte live în această vară la B’ESTFEST Summer Camp!

Cei patru membri ai trupei, originari din Marea Britanie, au devenit cunoscuți o dată cu piesa How You Like Me Know, melodie ce a făcut înconjurul lumii graţie numeroaselor campanii publicitare în care a fost utilizată, printre care și cea din celebra pauză a Super Bowl-ului din 2010. Piesele The Heavy au fost adesea alese și pentru a ilustra soundtrack-uri ale unor seriale americane precum Entourage, Californication, Rookie Blue sau Community.

Cu un stil aparte, greu de încadrat într-un curent muzical anume, The Heavy a atras atenția deopotrivă publicului și criticilor de specialitate încă de la primele single-uri lansate în 2007, intrând în istorie ca prima trupa căreia celebrul realizator TV american, David Letterman, i-a cerut un bis în cadrul emisiunii sale ‘Late Show with David Letterman.’

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) şi voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST au şansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediţiei 2012 în documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută