Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Romanul unei scriitoare românce pe masa lui Tarantino

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Romanul unei scriitoare românce pe masa lui Tarantino Share Romanul unei scriitoare românce pe masa lui Tarantino


Vineri seara, 17 Mai, de la ora 19:00, puteți participa la o discuție deschisă despre cărți și adaptări în grădina ceainăriei “La un ceai” din strada Luigi Cazzavilla nr 25. Veți putea lua parte la o discuție despre cărțile care vă plac și despre adaptările lor cinematografice, despre cum vedeți voi adaptarea unei cărți, despre limitele și libertațile filmelor care au la bază romane.

În cadrul discuției va lua parte scriitoarea Monica Ramirez, absolventă de coregrafie, acrobată, absolventă a Universității Belford din California cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America și a Romanian Crime Writers Club, a locuit timp de 12 ani în SUA, unde a publicat 7 romane de ficțiune sub numele Monica Danețiu-Pană.

Monica Ramirez a dezvăluit faptul că unul dintre romanele sale se afla chiar acum pe masa lui Quentin Tarantino, mai multe despre această fericită întâmplare vă va spune vineri seara la un ceai.

De asemenea vă așteaptă multe surprize, editura Polirom si Editura Tritonic vă oferă în cadrul acestui eveniment organizat de ceainăria “La un ceai”, o serie de cărți ce au avut parte de adaptări, iar MediaPro Distribution vă oferă 3 invitații de două persoane la filmul “Marele Gatsby” ce se va lansa weekendul viitor. Acestea vor fi oferite în cadrul unui concurs organizat în grădina ceainăriei. Intrarea este liberă, iar rezervările se pot face la numărul: 0724 017 318.

Găsiți evenimentul aici https://www.facebook.com/events/552376098148124/?fref=ts.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută