Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ovidiu Lipan Ţăndărică – Rock in progress

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ovidiu Lipan Ţăndărică – Rock in progress Share Ovidiu Lipan Ţăndărică – Rock in progress


Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Raul Kusak se reunesc în premieră pe scenă, într-un show avangardist, “ROCK in PROGRESS”, ce va avea loc pe data de 24 mai, în Hard Rock Cafe Bucureşti.

„ROCK in PROGRESS“ este anunţat drept un spectacol bazat pe un concept unic: fără niciun fel de repetiţie, Ovidiu Lipan şi Raul Kusak îşi vor îmbina experienţele şi versatilitatea şi vor crea pe loc, în faţa publicului, o muzica aparte, ce va prinde viaţă pe scenă, atunci şi acolo. Organizatorii au afirmat că Interpretările spontane şi vibrante ale celor doi artişti vor crea atmosfera unui concert viu, iar personalitatea muzicii conturată de sonorităţile instrumentelor va fi dezvaluită în exclusivitate celor prezenţi.
Inspirat din muzica progresivă din perioada anilor ’70, showul îmbină o multitudine de stiluri muzicale şi implică publicul, cu emoţiile şi reacţiile lui, în recital. Spectatorii devin astfel părtaşi la o experienţă muzicală irepetabilă.

“Creez la fel de intens cum trăiesc, iar actul creaţiei este unul privat, dar cred că după atâţia ani de muzică a venit momentul să invit spectatorii să creeze alături de mine, să-mi transmită din energia şi din pasiunea lor şi să intre în intimitatea mea artistică. Pentru «ROCK in PROGRESS» nu am făcut nicio repetiţie, este un spectacol viu, care «trăieşte» la intensitate maximă. Unic şi imprevizibil,acest spectacol este «acum şi aici», ca şi noi”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută