Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

“Nişte fete”… la un ceai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Nişte fete”… la un ceai Share “Nişte fete”… la un ceai


Duminică seara, 19 Mai, de la ora 19:30 aveţi întâlnire din nou cu…”Nişte fete” la o ceaşcă aburindă de ceai. Unde? Pe liniștita și atemporala stradă Luigi Cazzavillan nr. 25, nu departe de Cișmigiu. Piesa se află deja la a doua reprezentație în cadrul ceainăriei “La un ceai”.

Piesa ni-l prezintă pe Guy, un tânăr scriitor ce hotărăşte să îşi rezolve problemele amoroase din trecut, întâlnindu-se pe rând, într-o cameră de hotel, cu patru dintre femeile cărora el crede că le-a făcut cel mai mult rău. Ce urmează? Gelozie, regrete, surprize, un cocktail exploziv de emoţii, o comedie dulce-amară despre dragoste şi măştile ei.

Concluzia? Uneori oamenii aleg să se complacă în relaţii banale, dar aparent sigure, devenind un soi de prizonieri liberi, însă captivi ai sentimentelor disimulate.

Morala piesei va fi un duş rece pentru mulţi dintre noi, dar catharsisul ei va fi domolit de ceaiurile noastre aromate şi prăjiturile delicioase. Regia spectacolului este semnată de Ioana Visalon, iar scenografia de Maria Duda.

Durata piesei este de 1 ora şi 20 de minute, iar biletul de intrare este de 25 de lei de persoană. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0724 017 318.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută