Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Divertiland sărbătorește Ziua Copilului cu porți deschise pentru cei mici și programe speciale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Divertiland sărbătorește Ziua Copilului cu porți deschise pentru cei mici și programe speciale Share Divertiland sărbătorește Ziua Copilului cu porți deschise pentru cei mici și programe speciale


BUCUREȘTI, 16 mai 2013 – Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România, va sărbători data de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, oferind celor mici acces liber în parc. Copiii sunt așteptați la Divertiland împreună cu familia și cu prietenii, și vor avea acces liber la toate atracțiile și facilitățile parcului, dedicate celor cu înălțimea de sub 1,20 m.

Ziua Copilului va fi marcată și prin activități speciale pentru cei mici, precum jocuri coordonate de către animatori profesioniști. Copiii vor fi invitați să se distreze în toate zonele dedicate lor: Rain Fortress, cu cel mai așteptat moment, umplerea unei găleți uriașe cu 600 de metri cubi de apă și stropirea participanților, toboganele speciale – Elephant Springs, sau Hippo Pool, cu tunuri cu apă, pistoale cu apă, dușuri, tâșnitoare, toate în diferite forme, culori și dimensiuni.

Proiectate pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate în industria internațională de divertisment, toate atracțiile și facilitățile parcului respectă normele de siguranță și securitate, ceea ce le recomandă activităților pentru copii. Sistemul de tratare a apei, prin care aceasta este recirculată la fiecare oră, precum și sistemul de monitorizare, care permite intervenția imediată în caz de nevoie, creează un mediu sigur pentru copii și familiile lor. Alte elemente, precum suprafețe antiderapante, zone și meniuri dedicate, precum și programe de divertisment se adaugă serviciilor adresate celor mici.

“Divertiland oferă servicii complete pentru copii, astfel încât aceștia să se bucure cât mai mult de atracțiile parcului într-un mediu sigur, în timp ce familiile lor se relaxează fără a avea grija celor mici. Este crucial pentru copii să participe la activități sportive, iar apa este una dintre cele mai recomandate modalități de a-ți menține o sănătate bună și o formă fizică perfectă. Acesta este principiul pe care ne-am construit filosofia și, bineînțeles, toate atracțiile și facilitățile”, a declarat Alexis Paizis, director general Divertiland.

Activități permanente pentru copii vor avea loc la Divertiland în fiecare zi a săptămânii, când cei mici pot participa la jocuri amuzante și antrenante, care le vor stimula imaginația. În acest timp, părinții lor pot testa toboganele mari și piscina cu valuri sau, dacă doresc, se pot relaxa pe plaja cu nisip.

Cei care doresc să se distreze într-un cerc restrâns pot alege să organizeze petreceri private pentru copii, lângă piscine sau în foișoare, cu decorațiuni spectaculoase, cu muzică și activități coordonate de către animatori profesioniști. Prinții și prințesele din cele mai iubite desene animate, precum și exercițiile de magie și iluzionism vor crea o atmosferă de basm, care îi va transpune pe copii pe tărâmul fanteziei. Programele de karaoke, pictură pe față și teatrul de păpuși vor completa oferta de distracție 100%.

“Petrecerile particulare pentru copii sunt un punct de atracție la Divertiland, datorită calității serviciilor și atracțiilor. Părinții, precum și școlile sau grădinițele aleg să sărbătorească sau să organizeze evenimente precum sfârșitul de an aici, unde au acces la personal dedicat și educat la cele mai înalte standarde, la mâncare bună și meniuri special alcătuite, în funcție de preferințele fiecăruia”, adaugă Alexis Paizis.

Divertiland este o destinație de top pentru bucureștenii aflați în căutarea unui loc în care să-și petreacă zilele de vară, dar și pentru locuitorii orașelor din apropiere, precum Pitești sau Giurgiu, care pot ajunge în acest loc foarte ușor. Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care au acces gratuit la șezlonguri, umbrele și colaci de salvare. Transportul gratuit va fi disponibil pentru clienți, facilitând accesul de la stația de metrou Păcii, din Militari, la Divertiland și înapoi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută