Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concert VIȚA DE VIE în Silver Church

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert VIȚA DE VIE  în Silver Church Share Concert VIȚA DE VIE  în Silver Church


2013. Vița de Vie. Spunk Tour. 3 luni. 17 orașe: Timișoara. Arad. Galați. Buzău. Craiova. Târgoviște. Sibiu. Brașov. Câmpina. Cluj. Alba Iulia. Botoșani. Iași. Bacău. Ploiești. Târgu-Mureș. Oradea. 5.000 de km. Peste 8.000 de fani.
Turneul Spunk e la sfârșit, iar turneul The Spunk Show e abia la început. Drept pentru care ne-am decis să sărbătorim. Așa că dăm mare petrecere mare. THE SPUNK SHOW. ELECTRIC-ACUSTIC-ELECTRIC.

Trupele Days of Confusion & Litera 1, invitate de Vița de Vie să cânte la THE SPUNK SHOW

Sub egida – The Spunk Show – 16 mai sau “Joi seara petrecem în familie” – Vița de Vie a invitat, pe scena Silver Church, două trupe cu care se înrudește:

– Days of Confusion – proiectul lui Cezar Popescu, chitaristul Vița de Vie
– Litera 1 – proiect nou, unde Pupe (Vița de Vie) este toboșar

Adrian Ciuplea, basistul trupei Vița de Vie, este și el invitatul proiectului Days of Confusion.

“Ne-am bucurat să revedem vechi prieteni și ne-am făcut multi prieteni noi. Peste tot pe unde am ajuns, am fost primiți extraordinar, iar amintirile strânse în urma acestui turneu vor ramane pe veci în visteria noastră. Dar nu am fi reușit fără devotamentul echipei noastre tehnice. Ei sunt cei pe care nu îi vedeți, dar care fac Vița de Vie să funcționeze, primii care ajung în locație si ultimii care pleacă din locație, primii care se trezesc dimineața și ultimii care se culcă, de cele mai multe ori, tot dimineața. Atât lor, cât si prietenilor de la Spunk, și, mai ales vouă, cei care ați venit să ne vedeți si alaturi de care am trait cele mai frumoase momente ale acestui turneu, MULȚUMIM!” – Vița de Vie.

De ce The Spunk Show?

„Citind mailurile și mesajele fanilor nostri din București, ne-am gândit că ar trebui să facem un concert și acasa. Oricum, prinși fiind cu lansarea albumului Acustic, nu am apucat să facem nicio petrecere de închidere a turneului, iar noi la asta ne pricepem cel mai bine, la petreceri! THE SPUNK SHOW va fi cel mai masiv concert din seria Spunk – acustic și electric – cu cea mai mare desfășurare de forțe, atât pe scenă, cât și în afara ei. Așa că pregătiți-vă hainele de plastic; vă așteptăm pe 16 mai, în Silver Church, la The Spunk Show. Electric – Acustic – Electric. Hai!” – Adrian Despot, Vița de Vie.

Biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro. Preț bilet: 30 lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută