Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Alternosfera te cheamă la Guerrilive Acoustic Session

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alternosfera te cheamă la Guerrilive Acoustic Session Share Alternosfera te cheamă la Guerrilive Acoustic Session


Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban@Energiea, un experiment provocat de Grolsch, continuă luni, 20 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa Alternosfera.
Din 1998, cand s-a înființat, Alternosfera și-a schimbat componența, având în prezent, numai 2 din membrii originali: Marcel Bostan și Marin Nicoară.

Din talentul și munca trupei au luat naștere 3 albume. Primul album – “Orașul 511” a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde trupa obișnuia să-și țină repetițiile.
Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează “Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică”. Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008 lansează EP-ul “Flori din groapa Marianelor”.

În 2012, Alternosfera lansează albumul „Virgula”. „Aruncă-mi”, „Două Eve”, „Mută”, au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul „Virgula” a primit numeroase aprecieri. La câteva luni după lansarea albumului „Virgula”, Alternosfera lansează un nou material – albumul „Epizodia”.

Alternosfera înseamnă:
Marcel Bostan: voce, clape
Marin Nicoara: chitara, clape
Sergiu Aladin: chitara, clape
Vicosh: bass
Anatolii Pugaci: tobe

Aceasta este a opta ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla).

Accesul la concerte se face pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți – vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe cea a trupei.
Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus si Dekadens.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută