Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

22 de artişti români şi-au pus amprenta pe opere de artă funcţionale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 22 de artişti români şi-au pus amprenta pe opere de artă funcţionale Share 22 de artişti români şi-au pus amprenta pe opere de artă funcţionale


După ce a făcut înconjurul lumii, Red Bull Curates: Canvas Cooler Project a ajuns şi în România, aducând împreună artişti contemporani şi urbani pentru a crea opere de artă funcţionale. După Statele Unite ale Americii, Japonia, Austria şi multe alte ţări, Red Bull Curates: Canvas Cooler Project a ajuns şi în România, aducând împreună artişti contemporani şi urbani pentru a crea opere de artă funcţionale. Cei mai buni artişti în ascensiune sau deja consacraţi din Romania şi-au pus amprenta unui stil unic pe frigiderele Red Bull, acestea urmând a fi expuse pe 18 mai în Centrul Vechi din capitală.
Să foloseşti un frigider pe post de operă de artă este ceva neobişnuit. Mai mult, dacă acestea au fost pictate de cei mai buni artişti din ţară, atunci cu siguranţă ar trebui să te numeri printre cei care vin să vadă artă adevarată pe un suport neconvenţional.
Red Bull Curates: Canvas Cooler Project este un proiect internaţional, care combină arta contemporană cu un obiect pe care îl folosim zi de zi: frigiderul. 22 de artişti români au fost selectaţi să dea personalitate câte unui frigider. Aceştia sunt: Mihai Zgondoiu, Francisc Chiuariu, Andrei Argaetic, Noper, Victor Fota, Mădălin Andronic, Lea Rasovszky, Ghica Popa, Virgil Scripcariu, Kitra/Eldercut, Misha Diaconu, Dragoş Burlacu, Claudiu Ciobanu, Marilena Botez, Vlad Berte, Andrei Berindan, Laurian Popa, Diana Serghiuta, Radu Belcin, Alexandru Bunescu, Alexandru Ciubotariu şi Luciana Maria Mitrică.
Mai multe detalii despre proiect, precum si un scurt bio al artistilor implicati puteți găsi pe www.redbull.ro

Pentru a-ți fi garantată o experiență Red Bull, participarea la eveniment trebuie făcută până vineri, 17 mai, ora 21.00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută