Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Parcare pentru fani la concertul Depeche Mode

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Parcare pentru fani la concertul Depeche Mode Share Parcare pentru fani la concertul Depeche Mode


Pentru concertul Depeche Mode de diseară de pe Arena Națională fanii vor avea la dispoziție o parcare cu plată în incinta stadionului. Accesul în parcare se va face începând cu ora 17:00 din Bulevardul Basarabia contra unei taxe fixe de 15 lei. Fiecare persoană din mașină va trebui să aibă biletul pentru concert deja cumpărat. La plecare conducătorii auto o vor lua pe alt traseu; vor ieși pe Strada Șerbănică Vasile- Strada Cernăuți, cu ieșire în Bulevardul Chișinău. Parcarea are un numar de 1250 de locuri.
Accesul pe stadion se va face începând cu ora 17:00, iar show-ul începe cu trupa FOX, urmat de Depeche Mode. În caz că mai căutați bilete pe ultima sută de metri, mai găsiți în rețeaua magazinelor Diverta, Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Mai puteți cumpăra bilete și de la casele de bilete ale Arenei Naționale; cea din Bulevardul Basarabia 37-39 va fi deschisă în intervalul 10:00-15:00, iar cele din Bulevardul Pierre de Coubertin și Strada Maior Coravu, între orele 10:00 și 21:00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută