Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Au început repetițiile pentru concertul Andrea Bocelli

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Au început repetițiile pentru concertul Andrea Bocelli Share Au început repetițiile pentru concertul Andrea Bocelli


Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai 2013 de la Romexpo București se apropie, iar primele repetiții au avut loc la Sala Radio din București.
Celebrul dirijor Marcellor Rota, verișorul marelui compozitor de muzică de film Nino Rota cunoscut pentru soundtrack-ul de la ”Nașul”, a venit special în România pentru a repeta cu Orchestra Națională Radio și Corul Radio.
Corul Radio, fondat în 1940 și Orchestra Națională Radio care a colaborat de-a lungul timpului cu artiști celebri precum Placibo Domingo, Luciano Pavarotti sau Jose Carreras sunt mândre că vor fi conduse de Marcello Rota.
Biletele pentru concert au prețuri cuprinse între 150 de lei și 1400 de lei. Ele se găsesc în rețeaua BILETOO din magazinul Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Iar online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută