Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ana Ularu va juca în serialul Familia Borgia

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ana Ularu va juca în serialul Familia Borgia Share Ana Ularu va juca în serialul Familia Borgia


Actrița Ana Ularu a fost distribuită în cel de-al treilea sezon al celebrului serial de televiziune Familia Borgia. Sezonul are 10 episoade, iar Ana va juca în cel de-al cincilea ”The Wolf and The Lamb” în rolul ducesei Charlotte d’Albret care va deveni soția lui Cesare Borgia.
Premiera noului sezon va avea loc pe 24 mai pe HBO și va fi difuzat în fiecare vineri de la ora 20:00.
“Ca actor am fost primită minunat din prima zi, de la prima probă de costume cu Gabriela Pescucci, un idol pentru mine, venită cum sunt dintr-o familie de scenografi. Echipa a fost în cel mai curat sens al cuvântului mi-nu-na-tă! Profesionişti, dar mai departe de asta, artişti adevăraţi. Ai nevoie de artişti pentru a înfăptui un asemenea serial, nu e doar industrie. Întâlnirea cu Francois şi Holly a devenit o prietenie foarte frumoasă şi am amintiri superbe din perioada filmărilor. Am fost adoptată imediat şi răsfăţată din prima zi. Francois m-a ajutat să filmez o probă pentru un alt proiect, mi-a fost DOP (director de imagine – n. red.) şi partener, apoi tot el s-a ocupat cu trimiterea probei, cu toate că filma zilnic.” a spus Ana odată întoarsă de pe platourile de filmare.
Ana a mai avut de-a face cu platourile de filmare din străinătate atunci când a filmat pentru Serena în care joacă alături de Bradley Cooper și Jennifer Lawrence. Filmul va avea apărea in Statele Unite pe 27 septembrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută