Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Lansare Soleko pe piaţa românescă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansare Soleko pe piaţa românescă Share Lansare Soleko pe piaţa românescă


www.lentilecontact.ro – aduce QUEEN’S SOLITAIRE in Romania ONLINE

Bucuresti – 09 aprilie 2013 – www.lentilecontact.ro anunta lansarea oficiala pe piata romaneasca ONLINE a lentilelor de contact “QUEEN’S SOLITAIRE” produse de SOLEKO Italia.

Lentilecontact Romania – fidela principiului “Numai produse Originale si de Calitate”, a introdus in oferta sa si gama de lentile produse de compania din Italia – SOLEKO.

Infiintata in 1975, SOLEKO este o companie lider în fabricarea **lentilelor** de contact de inalta calitate si solutiilor de intretinere pe piata lentilelor de contact din Italia.

Anii de experienta, inovare si o adaptare constanta la nevoile consumatorului final au condus compania spre succes, stabilirea reputatiei sale pe piata, atat pentru calitatea produselor cat si a serviciilor.

Toate lentilele de contact si solutiile de intretinere Soleko sunt **produse in Italia**. Lentilele de contact sunt create folosind ultima generatie de materiale **Soleko**, pe baza tehnologiilor patentate de companie.

Lentilele de contact color [**”Queen’s Solitaire”**] (http://www.lentilecontact.ro/lista_lentile_contact/soleko_-_italia/ ), produse de Soleko Italia, combina o excelenta gama de culori vibrante care schimba culoarea ochilor oferind purtatorilor o mai mare putere de atractie .

Queen’s Solitaire – sunt singurele lentile de contact **color** pentru astigmatism si multifocale de pe piata de lentile de contact din Romania.

Lentile Contact Romania promoveaza **numai** produse **originale** si de **calitate** menite sa-i ajute pe purtatorii de lentile de contact sa-si mentina sanatatea oculara.

Pentru detalii va rugam sa accesati www.lentilecontact.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută