Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Happy Living Trilogy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Happy  Living Trilogy Share Happy  Living Trilogy


Centrul Cultural German Braşov, în colaborare cu Goethe-Institut vă invită la un spectacol de **dans** contemporan cu muzică live şi proiecţii video al trupei Mouvoir din Köln, Germania.

Fondată în anul 1999 de coregrafa Stephanie Thiersch, „Mouvoir” reprezintă o **concepţie** complexă asupra dansului, fotografiei, tableaux vivante şi proiecţiilor video, ce formează un tot unitar în spectacolele ei. Thiersch caută momentul poetic dar adesea surprinde surrealul în viaţa de zi cu zi.

In cele trei coreografii înscenate independent unele faţă de altele, Stephanie Thiersch caută esenţa fericirii noastre in viaţă: în ce măsură suntem determinaţi de **originea** noastră, de viaţa la un loc cu natura şi de viziunile noastre privind viitorul? Un solo intim, “White Landing” se apleacă asupra copilăriei.

Duetul “Nature Morte” este în cautarea unei forme **existenţiale** umane între domesticire si sălbăticire, iar trio-ul care încheie seria “Near Miss” prezintă viitorul nostru sub forma unor fiinţe hibride extaziate, fără contact cu pământul.

Pe parcursul celor trei episoade se derulează un scenariu emoţionant, în care se îndepărtează strat cu strat comportamentul cotidian şi comunicarea dobândită prin educaţie, pentru a dezvălui **nucleul** emoţional al fericirii noastre. La Brasov vor fi prezentate primele doua parti ale trilogiei.

Biletele pot fi procurate de la Centrul Cultural German, str. Lunga 31 si costa 35 RON/ persoana.

**HAPPY LIVING TRILOGY** -Dance Performance

**MOUVOIR** – Germania, Köln ,Coregrafia – Stephanie Thiersch

Centrul Cultural Reduta

str. Apollonia Hirscher nr.8

Duminică, 26 mai 2013, ora 19.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută