Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Memorialul Lumânărilor Aprinse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Memorialul Lumânărilor Aprinse Share Memorialul Lumânărilor Aprinse


La a XVI a editie a Memorialului Lumânărilor Aprinse, ARAS Iași îndeamnă comunitatea la solidaritate. Acest eveniment este mai mult decât un simplu memorial de comemorare a victimelor SIDA.

Este o ocazie de a informa populația despre HIV și SIDA, de a mobiliza populația si de a o face conștientă că SIDA este o amenințare la adresa unei întregi generații, a unei întregi civilizații. Solidaritatea si sprijinul pe care îl pot oferi ieșenii în cadrul acestui eveniment poate însemna enorm pentru o persoană care traieste toată viața cu virusul HIV.

1000,2000 de persoane adunate într-un marș simbolic de comemorare a celor ce au fost răpuși de nemiloasa SIDA oferă o speranța celor care trăiesc și învață să conviețuiască cu virusul. Le ofera un impuls să continue lupta împotriva bolii dar și a discriminării din partea societății. Le oferă sentimentul de siguranță iar bucuria faptului că nu sunt singuri, că există persoane care îi sprijină și sunt alături de ei, le oferă puterea de a trece peste momentele dificile.

Problematica HIV nu ține cont de vârstă, gen sau educație ci ne privește pe toți! Fii solidar, alătură-te cauzei și participă Duminică, 19 mai la Memorialul Lumânărilor Aprinse organizat de ARAS Iași:

• Ora 19:00 – Marșul Tăcerii va începe din Parcul Copou (lângă Teiul lui Eminescu) și va urma traseul Bvd-ul Carol – Fundație – Bvd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt.

În Piața Unirii:

• Ora 20:00 – Aprindere de lumânări și desfășurare de quilturi

• Ora 20: 30 – Concert folk live

• Ora 21:15 – Lansare de lampioane

Pe 19 mai respectăm trecutul lor și viitorul nostru!

www.arasiasi.ro/memorial

www.facebook.com/memorialarasiasi

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută