Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Brasov International Film Festival & Market 2013

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brasov International Film Festival & Market 2013 Share Brasov International Film Festival & Market 2013


Brasov – 10 mai 2013 – Brasov Film Center anunta sustinerea unei conferinte de presa in ziua de Miercuri, 15 Mai, orele 11:00 AM, in Sala Donatella a Hotelului ARO Palace din Brasov. Vor fi prezenti regizorul Bruno Pischiutta, producatoarea Daria Trifu, cat si actrita si personalitatea media brasoveana, Alina Csiki.

In cadrul conferintei, va fi dezvaluit numele tinerei care a castigat concursul pentru “Imaginea” festivalului Brasov International Film Festival & Market 2013, iar aceasta va fi de asemenea prezentata mass-mediei.

Totodata va fi prezentat audientei afisul oficial al Festivalului si vor fi comunicate titlurile celor doua filme ce vor fi ecranizate in afara competitiei, in seara de deschidere si la inchiderea de gala a Festivalului.

Cea de-a doua editie a Brasov International Film Festival & Market va avea loc in acest an in perioada 1-11 August in Amfiteatrul Hotelului ARO Palace din Brasov. Biletele sunt puse in vanzare pe Eventim.ro, prin partenerii sai Germanos, Orange, Vodafone, magazinele Domo, Humanitas si Librariile Carturesti; biletele sunt de asemenea disponibile pe Bilete.ro, la oficiile postale si la magazinele Inmedio cu marca Bilete.ro din toata tara.

In concordanta cu politica Brasov Film Festival & Market de a expune filme nonviolente si de a lupta pentru o lume mai buna, editia din acest an a Festivalului va fi dedicata promovarii pe plan mondial a cauzei pentru donarea de organe.

Brasov International Film Festival & Market (BRIFF) este cel mai important si cel mai renumit Festival de Film nonviolent din lume. În cadrul celei de-a doua editii, Festivalul accepta numai lungmetraje cu caracter nonviolent. În total, numai noua filme artistice din întreaga lume vor avea sansa sa concureze în fiecare an pentru recunoasterea si premiile oferite în cadrul acestui Festival de Film, eveniment unic în Europa.

Vizitati site-ul oficial al Festivalului de Film: www.brasovfilmfestival.com

Brasov International Film Festival & Market este detinut si organizat de Brasov Film Center s.r.l. (www.rollywood.org), companie romaneasca cu sediul in Brasov. Brasov Film Center este finantat de Global Film Studio Inc. (www.globalfilmstudio.com), o companie canadiana avand sediul in Toronto.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută