Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Noul single ALTERNOSFERA se aude și la Radio Guerilla

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noul single ALTERNOSFERA se aude și la Radio Guerilla Share Noul single ALTERNOSFERA se aude și la Radio Guerilla


„Nepoata lui Gagarin”, cel de-al doilea single extras de pe recent lansatul album „EPIZODIA” al formației de rock ALTERNOSFERA din Republica Moldova se aude începand de astăzi la Radio Guerrilla. Cu câteva săptămâni înainte de concertul-eveniment pe care Alternosfera îl va susține la Arenele Romane din București, trupa lansează „on air” single-ul „Nepoata lui Gagarin”, „poate cea mai cuminte piesă de pe albumul Epizodia”, așa cum declara la Radio Guerrilla Marcel Bostan, solistul trupei.
După ce „Singurătate” a stat în rotația radiourilor preț de mai multe săptămâni, ascultătorii Radio Guerrilla și fanii Alternosfera vor putea asculta de astăzi pe toate frecventele Radio Guerrilla noul single Alternosfera, „Nepoata lui Gagarin”.
Lansat de Ziua Internațională PI (π), albumul Epizodia a călătorit în toate orașele mari din România, din București până în Timișoara șți din Cluj până în Constanța, cu escale în Brașov, Buzău, Galați, Suceava sau Iași. Următoarele concerte din cadrul EPIZODIA TOUR vor avea loc în datele de 17 și 18 mai la Alba Iulia respectiv Târgu-Mureș.
Epizodia Tour se va încheia la București sâmbătă, 25 mai 2013, printr-un concert-eveniment la care sunt așteptați peste 3.000 de fani. Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare pe site-ul www.myticket.ro, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului și se vor putea achiziționa până pe data de 24 mai 2013 la prețul de 25 lei. În seara evenimentului biletele se vor putea achiziționa chiar din locația evenimentului, la prețul de 30 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută