Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Lansare de carte: Purple Odes Searching for Honey de Munir Mezyed

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansare de carte: Purple Odes Searching for Honey de Munir Mezyed Share Lansare de carte: Purple Odes Searching for Honey de Munir Mezyed


Vineri, 10 mai 2013, va avea loc lansarea volumului de poezie Purple Odes Searching for Honey de Munir Mezyed, la Clubul Țăranului din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român. Poetul, romancierul și traducătorul Munir Mezyed, ale cărui zeci de volume au fost publicate în peste 20 de limbi (între care, engleza, araba, româna, spaniola, italiana, franceza, portugheza, poloneza, daneza, greaca, germana etc.) este un scriitor palestinian născut în Iordania, care, după ce a studiat în Regatul Unit și în SUA, s-a stabilit în România în anul 2005, unde a aflat libertatea pe care și-a dorit-o.
Volumul Purple Odes Searching for Honey, publicat la Editura Arania, include versuri în arabă, engleză, română, italiană, portugheză și greacă. Evenimentul va începe la ora 13:00, iar după lansare scriitorul va acorda autografe.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută