Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Femei in Afaceri Braşov: un nou eveniment Meet the Woman!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Femei in Afaceri Braşov: un nou eveniment Meet the Woman! Share Femei in Afaceri Braşov: un nou eveniment Meet the Woman!


Femei in Afaceri a deschis prima sa sucursala la Brasov, in aprilie 2013. Scopul organizatiei este de a promova mediul feminin de afaceri local si de a oferi sprijin pentru dezvoltarea la nivel national si international a antreprenoarelor, dar si a specialistelor din companii.

Meet the WOMAN! inseamna evenimente de business networking care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

**Despre speakerul Irina Markovits**

Cu o bogata experienta in consultanta de imagine si jurnalism, Irina Markovits a fondat Image Matters, primul birou de consiliere de imagine din Romania, la finalul anului 2004.
In portofoliul ei s-au strans peste 450 de clienti individuali, carora li se adauga clienti corporate (OTP Bank, Procter & Gamble, Orange, Adobe, Holcim, Ewopharma, Adecco, partide politice), care au beneficiat de traininguri de imagine profesionala.
O alta fateta a activitatii sale o reprezinta cursurile open de stil si imagine personala, “Fii propria ta stilista”, (organizate in mod regulat de mai bine de 4 ani in Bucuresti si in orase mari din tara), colaborarile editoriale cu Forbes, The One, Tabu si sustinerea de cursuri de stilism la Fundatia Calea Victoriei si scoala DallesGo.
Proiectele sale de suflet sunt StyleDiary.ro, blogul sau personal, si Style Conversations, o serie de intalniri tematice pe subiecte de moda, stil si feminitate.
Blog: www.stylediary.ro, Website oficial: www.imagematters.ro

**Tema evenimentului**

Indiferent de domeniul in care profesam, stilul vestimentar propriu, feminitatea si garderoba de business sunt carti de vizita la fel de importante ca un CV. Se va discuta despre codurile vestimentare adecvate fiecarei industrii si diferitelor niveluri ierarhice, dar si ce tinute ar trebui sa imbracam daca suntem freelancer sau lucram de acasa. Nu in ultimul rand, vom descoperi cum putem sa cream peste 30 de tinute Business Casual (adica mai bine de o luna si jumatate de zile lucratoare!) cu doar 13 piese vestimentare.

**Accesul la eveniment**

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Membrele, participantele si partenerii Femei in Afaceri care doresc sa se cazeze la Kronwell Brasov Hotel – cel mai nou hotel Business & Lifestyle – beneficiaza de tarife preferentiale. Solicitati mai multe detalii la: reservations@kronwell.com si 0368.730.801.

**Desfasuratorul evenimentului**

18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Inceputul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are
20:00 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului
20:15 – Q&A
20:30 – Tombola
20:35 – Business Networking
21:00 – Finalul evenimentului

**Partener principal**
Kronwell Brasov Hotel

**Parteneri**
Rusu Palace Beauty Center • OKIAN • NISSA • Candelis

**Parteneri media**
Transilvania Business • bizbrasov.ro • zilesinopti.ro

**Despre femei in afaceri**

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania.

Pornita initial ca o comunitate online, Femei in Afaceri numara in prezent aproape 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 150 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 3 ani si jumatate de existenta.

Accesul la eveniment se face cu rezervare la: brasov@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0745 149 258, Simona Sandru.

Mai multe informații gasiti pe: www.femei-in-afaceri.ro

LinkedIN / Facebook: Femei in Afaceri

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută