Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Spectacolul Forever Crazy, amânat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spectacolul Forever Crazy, amânat Share Spectacolul Forever Crazy, amânat


Spectacolul original Forever Crazy programat în perioada 23 – 26 mai la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center nu va mai avea loc în această primăvară la București, la baza deciziei fiind motive de ordin logistic care afectează mai multe spectacole din cadrul turneului. Organizatorii de la București încearcă reprogramarea celor 4 reprezentatii Crazy Horse în funcție de programul viitor al turneului, mai multe detalii urmând a fi comunicate ulterior.
Cei care și-au achiziționat bilet pentru oricare dintre cele patru reprezentații Forever Crazy programate între 23 și 26 mai la World Trade Plaza au posibilitatea de a-și recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat, respectiv rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, în perioada 9 mai – 17 iunie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută