Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

O categorie de bilete epuizata la concertul ANDREA BOCELLI!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O categorie de bilete epuizata la concertul ANDREA BOCELLI! Share O categorie de bilete epuizata la concertul ANDREA BOCELLI!


Unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului – show-ul în premieră în România al lui Andrea Bocelli a stârnit mare interes printre iubitorii de muzică. Biletele de la categoria V (250 de lei) au fost epuizate, anunță organizatorii.
Cele mai scumpe bilete (cele de 1400 de lei) vor fi și ele epuizate în curând. În prezent se mai găsesc bilete la urmatoarele categorii: Categoria VIP (1400 lei), Categoria I (900 lei), Categoria II (750 lei), Categoria III (550 lei), Categoria IV (350 lei), Zona În Picioare/fără loc (150 lei).
Pe 25 mai la Romexpo București românii se vor bucura de vocea celui mai iubit tenor din lume. Acesta va fi insoțit de invitații săi speciali: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio și Orchestra Națională Radio.
Cei care doresc să achiziționeze bilete se pot adresa următoarelor magazine: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii Totodată, cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro și andreabocelli.com/ticket.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută