Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Fashion Matters: Fashion & Vintage Fair – Style you up

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fashion Matters: Fashion & Vintage Fair – Style you up Share Fashion Matters: Fashion & Vintage Fair – Style you up


Orice femeie este conștientă că a arăta bine înseamnă a te simți bine. Nici o senzație nu e mai plăcută pentru orice doamnă sau domniță cochetă decât aceea de a păși încrezătoare pe străzi atrâgând priviri admirative. Și pentru că vă înțelegem pe deplin apetitul nestăvilit pentru fashion și frumos vă recomandăm cu drag **noua ediție de vară** a târgului [Fashion Matters](https://www.facebook.com/pages/Fashion-Matters/334597073320219)!

**Fashion Matters: Fashion & Vintage Fair – Style you up** va avea loc în perioada **18-19 mai** la Shakespeare Bar, ocupând întregul spațiu al pub-ului cu o explozie de culoare, trenduri noi, accesorii chic și nu în ultimul rând… designeri! Noua ediție pregătește pentru fashion addicts o nouă serie de surprize, făcând din lumea extravagantă și aparent intangibilă a modei un teren cât mai prietenos pentru vizitatori, oferind concursuri, premii, hair-styling și make-up profesionist pe loc dar și întâlnirea cu peste 20 de designeri români în vogă sau în plină ascensiune!

Târgul va fi deschis între orele 11.00-18.00 iar **intrarea este liberă**! De fapt, misiunea târgului Fashion Matters se traduce pe de o parte prin promovarea sau lansarea tinerilor designeri în faţa publicului dornic de nou şi, pe de altă parte, recomandarea unor creaţii originale la preţuri accesibile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută