Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2013
Arhiva Zile si Nopti

Richard Clayderman, va concerta in premieră la Brasov!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Richard Clayderman, va concerta in premieră la Brasov! Share Richard Clayderman, va concerta in premieră la Brasov!


Pianistul de exceptie, Richard Clayderman, va concerta in premiera la Brasov!

Brasovenii vor avea ocazia sa il asculte live in concert pe **Richard Clayerman** in vara acestui an, in Piata Sfatului. Negocierile cu reprezentantii artistului au ajuns la final si, in cel mai scurt timp, va fi comunicata data concreta a marelui concert.

Evenimentul face parte dintr-un proiect de promovare şi dezvoltare **turistică** a Brasovului, proiect realizat în vederea candidaturii pentru titlul de Capitala Culturala Europeana din 2021.

Supranumit şi “The Prince of Romance”, Richard Clayderman este cel mai popular şi bine vandut pianist şi detine un record în vânzări, de aproximativ 90 de milioane de dolari, 267 de discuri Gold si 70 de discuri Platinum. Nascut Philippe Pagès, pianistul a cunoscut **succesul** de la 23 de ani cu renumita piesa „Ballade pour Adeline”.

In plus, datorita stilului sau deosebit de a performa, a luat nastere genul “New Romance” care combina amprenta artistului cu influentele pop si cu cele clasice. In ciuda timiditatii sale, concertele lui sunt considerate **spectaculoase**, atat de catre critici, cat si de catre fani.

Organizatorul acestui eveniment, Brasov Music Fest a anuntat ca biletele vor fi puse in vanzare in cel mai scurt timp.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută